Minden ipari kolbász hulladékból készül Magyarországon?

Csodálatos hírrel örvendeztette meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a lakosságot: nem sikerült kiderítenie, kik állnak a lóhúsmaffia mögött. Vagy sikerült valamilyen megnyugtató megoldást találni a meg nem találásukra. Vagy mindenki benne van. Ez hivatalosan úgy hangzik, hogy:

A napokban a sajtóban megjelent hírek sajnos “meghiúsították a Nébih több mint két hónapja tartó, más hatóságokkal közösen végzett munkáját”, megakadályozták, hogy a Nébih látókörébe került vállalkozások tevékenységét részleteiben feltárják és felszámolják, mondta Oravecz Márton, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elnöke a kormany.hu-nak a lóhúsbotránnyal kapcsolatban.

Pár nappal ezelőtt az ATV-nek nyilatkozó szürke exportőr szerint tavaly év végén az összes létező hivatalos szervnél feljelentette lómaffiázó állatorvosát, úgyhogy már lehet, hogy amúgy is sejtettek valamit. Különösen vicces, hogy az anyag végén az arcát nem vállaló István elmondja, hogy az illetékes hatóságok bizonyára hamarosan elkezdenek magyarázkodni, ahelyett, hogy valamit tennének. Itt az utolsó 1 perc, ha valaki nem szeretné végignézni az egészet:

István szerint amúgy külföldről importálnak állati hulladékokat, amikből a kétnapos döglovakhoz hasonlóan szintén túlfűszerezett kolbászok készülnek, úgyhogy ő személy szerint semmilyen töltött húst nem vesz soha Magyarországon boltban.

Forrás: Tékozló Homár

Ha tetszik, oszd meg másokkal! Twitter | StumbleUpon | Facebook | eMail | LinkedIn
A bejegyzés kategóriája: házilag, hírek
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.