Még egy hónap van az agrárkamarai regisztrációra

Az idén megszületett agrárkamarai törvény kötelező tagságot ír elő az agrárium és az élelmiszeripar valamennyi piaci szereplője számára az országos kamarai választások nyomán létrejövő új Agrárkamarában. A leendő kamarai tagok legkésőbb ez év november 30-áig kötelesek bejelentkezni az Agrárkamara honlapján az e célra létrehozott internetes felületen és e mellett befizetni a kamarai hozzájárulást.

Az új agrárkamarai törvény értelmében kamarai taggá válik minden agrárgazdasági tevékenységet folytató természetes, vagy jogi személy, azaz őstermelők, egyéni vállalkozók, cégek, szervezetek. Ennek érdekében az érintetteknek regisztrálniuk kell az Agrárkamara on-line felületén, valamint meg kell fizetni az egyszeri, 5000 Ft-os regisztrációs díjat. A hozzájárulást nem kell megfizetniük azoknak a gazdálkodó szervezeteknek és egyéni vállalkozóknak, akik a kereskedelmi és iparkamaránál agrártevékenységgel regisztráltak és igazolják, hogy a regisztrációs díjat az említett szervezethez már befizették - a regisztráció során erről külön nyilatkozni kell.
Ha valakinek nincs számítógépe, vagy internet-kapcsolata, keresse fel a legközelebbi kamarai tanácsadó irodát, ahol a tanácsadók segítenek a regisztrációban.
Az Agrárkamara nyomatékosan felhívja a figyelmet arra, hogy az on-line felületen elvégzett regisztráció csak akkor érvényes, ha megtörténik a hitelesítés. A regisztrációs nyomtatvány kitöltésének befejezésekor a rendszer elkészíti és a számítógép képernyőjén megjeleníti a regisztráló egyedi kamarai nyilvántartási számát és a regisztrált adatok visszaigazolását. A regisztráció hitelesítéséhez ezt a dokumentumot feltétlenül le kell tölteni, kinyomtatni és saját kezű aláírással ellátva visszaküldeni a nyomtatványos található címre – mindezt szintén 2012. november 30-áig.

Ha tetszik, oszd meg másokkal! Twitter | StumbleUpon | Facebook | eMail | LinkedIn
A bejegyzés kategóriája: Egyéb, hírek, hivatalos
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.