IV. agrármarketing és -média nap

Az eddigi legnagyobb érdeklődés (112 vendég) mellett lezajlott a IV. agrármarketing és -média nap az AGROmashEXPO keretein belül. A jelen lévő agrárszakemberek érdekes előadásokat hallgathattak meg a mezőgazdasági média kommunikáció jelenéről és jövőbeni lehetőségeiről, a marketing vonalat elsősorban az agrármédia oldaláról közelítették meg.

Képriport a cikk végén.

A regisztrációt követően Sári Enikő MMG ügyvezető bemutatta kiadójukat és röviden elmesélte miért szükséges az Online lapkiadás bevezetése.

Ezt követően Horváth Roland MMG marketingvezető a magyar gazdák internet és szakmai kiadvány olvasási szokásairól mesélt. A hallgatósággal egyetértésben megállapította, hogy a szakmai kiadványok a jövőben sem hiányozhatnak az agrárszakemberek házi könyvtárából.

Kétség kívül az egyik legizgalmasabb előadást Kapuvári Gábor médiaszakértő tartotta aki felhívta a figyelmet a marketing eszközök totális átalakulására. Kiemelte, hogy napjainkban már nem csak a média szociológia de a médiapszichológia is külön tudományterület lett. Célzott a gerillamarketingben rejlő lehetőségekre is.

Őt követte Mezőszentgyörgyi Dávid NAKVI főigazgató aki beszámolt a NAKVI kiadványterjesztői munkáiról és büszkén mesélt a Nemzeti Agrárszaktanácsadási Képzési és Vidékfejlesztési Intézet online sikereiről, eszközeiről. Megemlítette a Vidékességek című kisfilm sorozatukat melyt az EU agrár szakemberei is komoly sikerként értékelnek.

Borókai Gábor főszerkesztő a Heti válasz online médiává alakulásának történetét osztotta meg a hallgatósággal.

Kőszegi Péter fejlesztési igazgató az online médiák jövőjét magasztalta szemben a nyomtatott sajtóval mely szerinte hamarosan meg fog szűnni.

Végül Hájos László MMG ügyvezető igazgató zárta a rendezvényt. Izgalmas életképeket osztott meg velünk az MMG múltjáról és jövőjéről.

Köszönjük a szervezők kiváló munkáját és az előadók lelkes prezentációját.

Ha tetszik, oszd meg másokkal! Twitter | StumbleUpon | Facebook | eMail | LinkedIn
A bejegyzés kategóriája: rendezvény
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.