Fiatal Gazda Információs Börze

Ha eljön az ősz vége, akkor kezdődnek az AGRYA események. Így ezúton tisztelettel meghívunk a Fiatal Gazda Információs Börze rendezvényünkre.
A rendezvény arra a hosszú évek alatt felhalmozott tapasztalatra épül. hogy egy találkozóban, konferenciában a kávészünet a legjobb. Ott lehet a gazdatársakkal, de az előadókkal, meghívott vendégekkel is a legjobban beszélgetni.

Így kitaláltuk a Fiatal Gazda Információs Börze rendezvényt, ami egy hagyományos konferenciát és egy szakmai kiállítást egyesít magában. A konferencia részben egész nap előadások követik egymást, köztük rövid szünettel. Így mindenki arra ül be, amelyik érdekli, de akár az egész napot is bent töltheti. Az előadásokkal párhuzamosan a konferencia terem előterében lesz egy kicsi szakmai kiállítás. Az itt felállított standokon azok a partnereink várják az érdeklődőket további információkkal, akik az előadásokat is adták. Tehát az előadók - köztük a Minisztérium államtitkára - nem sietnek el, lesz lehetőség arra, hogy kérdezz tőlük, beszélj velük. Ez a kiállítási rész lehetőséget ad arra is, hogy a gazdatársakkal találkozz, beszélgess, akár egy kávészünetben.

A rendezvény helyszíne és időpontja:
2012. november 15. 10.00-16.00
Győr, Hotel Famulus, Budai út 4-6.
A helyszín megközelítése: A Hotel Győr Budapesthez közelebb eső keleti oldalán van, a hídhoz, a körforgalomhoz és az 1-es úthoz nagyon közel. GPS: N 47.691624 E 17.647476

A rendezvény ingyenes. Elsősorban a 40 év alatti fiatal gazdákat várjuk. Az étkezés a Hotelben egyénileg megoldható. Egyeztetés alatt van egy kedvezményes konferencia menü biztosítása. Ha ezt igénybe akarod venni, akkor érkezés után a regisztrációnál érdeklődj!

Ha érdekel a rendezvény, kérjük azzal segíts, hogy töltsd ki és küldd vissza november 13-ig a csatolt előzetes regisztrációs lapot, akár postán, faxon, vagy e-mailban. Így láthatjuk, hogy hány résztvevőre készüljünk. Természetesen előzetes regisztráció nélkül is eljöhetsz. Az elektronikus verzió letölthető a agrya weboldaláról, ha e-mailban akarod visszaküldeni. Ha előzetesen regisztráltál, akkor vendégünk vagy egy frissítőre vagy egy kávéra a rendezvény helyszínén.
Ugyanígy regisztrálhatsz a Facebook-on is november 13-ig. Ha ott iratkozol fel az eseményre és lájkolod az AGRYA oldalt, akkor ugyanúgy vendégük vagy egy frissítőre vagy egy kávéra a rendezvény helyszínén.

A rendezvény sorozat további 4 állomása a következő: november 20. Kecskemét, november 22. Szegvár, november 27. Nyíregyháza, november 29. Egerszalók. Bármelyiken, vagy akár mindegyiken várunk!  Szólj az ismerősöknek is!
További információ a rendezvényekről: e-mail: , telefon: 06 1 270 4874

AGRYA

Ha tetszik, oszd meg másokkal! Twitter | StumbleUpon | Facebook | eMail | LinkedIn
A bejegyzés kategóriája: hírek, hivatalos, rendezvény
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.