Zöld karácsony helyi termék vásár

Vidék- és környezetbarát helyi termék kiállítás és vásár
Az Észak-Magyarország Flórája Faunája Alapítvány két napos vidék- és környezetbarát helyi termék kiállítást és vásárt szervez Miskolcon, Bronz Vasárnap hétvégéjére.
A rendezvény célja, hogy a tudatos vásárlók környezetkímélő karácsonyi tippeket ismerhessenek meg, és helyi környezetbarát, bio és kézműves termék előállítóktól szerezhessék be a karácsonyi ajándékokat.
A rendezvény fővédnöke Dr. Kriza Ákos, Miskolc Város polgármestere.
Helyszín: a Tudomány és Technika Házánál (Miskolc, Görgey A. u. 5.)
Időpont: Bronz Vasárnap hétvégéje, 2013.12.07. szombat - 2013.12.08. vasárnap, 10.00 – 18.00 között
Szeretettel várjuk alapítványunk minden kedves jelenlegi vagy leendő Partnerét az ünnepi rendezvényre!

Program:

2013.12.08. Vasárnap
Kiállítás és vásár (Nyitva tartás: 10.00 – 18.00)
14.00 Rendezvényzáró műsor
Napközben: népi mesterségek bemutatása, hagyományos és
környezetbarát ajándéktárgyak készítése szakemberek
segítségével kicsiknek és nagyoknak, vidéki IKSZT csoportok
kulturális műsora.

Ha tetszik, oszd meg másokkal! Twitter | StumbleUpon | Facebook | eMail | LinkedIn

Krisztián névjegye

A Családomat éltető táplálék bio alapanyagokból való beszerzésének gondolata nagyjából egyidős a saját kiskert iránti igény megfogalmazásával. Valamikor 2005-2006 környékén született meg bennem az ötlet, amit hamarosan tett követett, egy "teszt" kertet kezdtünk gondozni. A saját tanya művelésének igényére várni kellett pár évet, de azt hamar követte az elhatározás is. Az elhatározást egyrészt a föld, a természeti környezet szeretetéből fakadó vágy és a mai, feleslegesen és kíméletlenül rohanó világ felett érzett bánatos értetlenség motiválta. Az ezekből formálódó belső értékrendet pedig csak úgy tudom hitelesen átadni a Gyermekeimnek ha valóban megtapasztalom és megtapasztaltatom velük is a világ általam fontosnak tartott értékeit. Ebből fakadóan pedig a tanyára költözés többé nem vágyálom, hanem belső szükséglet, ha úgy tetszik kényszer. Ezt a kényszert pedig a gazdasági környezet kiszámíthatatlansága, az emberek közötti bizalmi viszony és segítő szándék kihalása csak tovább erősíti.
közvetlen linka könyvjelzőbe.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>