Dr. Illyés Eszter búcsúztatása

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2012. október 18.-án tragikusan elveszítettünk egy csodálatos embert, feleséget, anyát, barátot, kollégát, Dr. Illyés Esztert.

A temetési szertartásra a család elvár minden rokont, barátot, kollégát, ismerőst. A szertartás 2012. november 10.-én a rádi temetőben lesz 15:00 órakor.


Nagyobb térképre váltás

Ha tetszik, oszd meg másokkal! Twitter | StumbleUpon | Facebook | eMail | LinkedIn

Krisztián névjegye

A Családomat éltető táplálék bio alapanyagokból való beszerzésének gondolata nagyjából egyidős a saját kiskert iránti igény megfogalmazásával. Valamikor 2005-2006 környékén született meg bennem az ötlet, amit hamarosan tett követett, egy "teszt" kertet kezdtünk gondozni. A saját tanya művelésének igényére várni kellett pár évet, de azt hamar követte az elhatározás is. Az elhatározást egyrészt a föld, a természeti környezet szeretetéből fakadó vágy és a mai, feleslegesen és kíméletlenül rohanó világ felett érzett bánatos értetlenség motiválta. Az ezekből formálódó belső értékrendet pedig csak úgy tudom hitelesen átadni a Gyermekeimnek ha valóban megtapasztalom és megtapasztaltatom velük is a világ általam fontosnak tartott értékeit. Ebből fakadóan pedig a tanyára költözés többé nem vágyálom, hanem belső szükséglet, ha úgy tetszik kényszer. Ezt a kényszert pedig a gazdasági környezet kiszámíthatatlansága, az emberek közötti bizalmi viszony és segítő szándék kihalása csak tovább erősíti.
A bejegyzés kategóriája: hivatalos, rendezvény
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Dr. Illyés Eszter búcsúztatása bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Brutóczki Tünde szerint:

  Kedves Lapszerkesztő !

  Eszter temetési szertartásának időpontjában elírást véltem felfedezni. A sajnálatos tragédia október 18.-án történt a temetési szertartás időpontja pedig október 10.-i dátumra lett írva .
  Szeretném kérni, ennek pontosítását. Tekintettel arra, h Esztert minél többen eltudjuk kísérni utolsó útjára !
  Köszönöm szépen ! Üdvözlettel : Brutóczki Tünde

 2. Csermely Orsolya szerint:

  Kedves Havas-tanya!

  Kérem a búcsúztatás időpontjának helyes megadását.

  Köszönöm előre is a módosítást és a tájékoztatást.

  Üdvözlettel:

  Csermely Orsolya

 3. Clau szerint:

  Kedves Tünde és Orsolya!

  Köszönöm, hogy jelezték az elírást.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.