Végre minden akadály elhárult, megnyílik a ZöldKert Termelői és BIO piac!

When:
2021-08-24 @ 07:00 – 16:00
Where:
1146 Budapest
Istvánmezei út 6
Magyarország
Cost:
2.000-3.500
Contact:
+36 30 852 6580

A piac Budapesten Zuglóban Récsei Center bevásárló központ parkolójában található, (1146. Budapest Istvánmezei út 6.), Zugló és Erzsébetváros határán a Népstadion közelében. A Piac közvetlen közelében egy 120 lakásos lakópark valamint a diplomata negyed található, biztosítva az igényes vásárló közönséget. Jó megközelíthetőség és parkolási lehetőség. A megnyitó napján az áruházban ingyenes egészségnapot tartunk. Nyitva tartás: minden szombat 07-16h között.

A szervezők várják őstermelők, kézműves élelmiszerek, BIO és kézműves termékek készítőinek, termelőinek jelentkezését.

Bevezető ár:

  • augusztus 24, 31. 2.000 Ft
  • szeptember hónapban 2.500 Ft
  • Továbbiakban alkalmanként: 3.500 Ft
  • Havi bérlet esetén: 3000 Ft/alakalom

Szükség esetén áramot tudunk biztosítani.

További információ:
Récsei Zöldkert Termelői és BIO piac

Ha tetszik, oszd meg másokkal! Twitter | StumbleUpon | Facebook | eMail | LinkedIn

Krisztián névjegye

A Családomat éltető táplálék bio alapanyagokból való beszerzésének gondolata nagyjából egyidős a saját kiskert iránti igény megfogalmazásával. Valamikor 2005-2006 környékén született meg bennem az ötlet, amit hamarosan tett követett, egy "teszt" kertet kezdtünk gondozni. A saját tanya művelésének igényére várni kellett pár évet, de azt hamar követte az elhatározás is. Az elhatározást egyrészt a föld, a természeti környezet szeretetéből fakadó vágy és a mai, feleslegesen és kíméletlenül rohanó világ felett érzett bánatos értetlenség motiválta. Az ezekből formálódó belső értékrendet pedig csak úgy tudom hitelesen átadni a Gyermekeimnek ha valóban megtapasztalom és megtapasztaltatom velük is a világ általam fontosnak tartott értékeit. Ebből fakadóan pedig a tanyára költözés többé nem vágyálom, hanem belső szükséglet, ha úgy tetszik kényszer. Ezt a kényszert pedig a gazdasági környezet kiszámíthatatlansága, az emberek közötti bizalmi viszony és segítő szándék kihalása csak tovább erősíti.
közvetlen linka könyvjelzőbe.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>