Gyógynövény ismereti képzés

When:
2021-03-08 @ 08:00 – vasárnap @ 16:00
Repeats:
Weekly on péntek and vasárnap until 2021-03-10
Where:
Szarvasház Turistaház és Oktatóközpont
8597 Döbrönte
Fő utca 31
Magyarország
Cost:
19.000 HUF
Contact:
Takács Tamás+36 30 952 3541E-mail

A Gyógynövénytúrák Kft., valamint a Bakonyalja Barátai (BAB) Egyesület Xantus János Természet- és Környezetvédelmi Oktatóközpontja
24 órás elméleti és 6 órás terepi ismeretet nyújtó GYÓGYNÖVÉNY ISMERETI KÉPZÉST HIRDET a döbröntei Szarvasházban.

Helyszín:
elméleti órák: Szarvasház Turistaház és Oktatóközpont 8597 Döbrönte, Fő u. 31.
terepi alkalmak: Döbrönte környéke

Képzési időpontok:
Elméleti órák: 2013. március 1-3. és március 8-10.
Terepi alkalmak: 2013. áprilisában vagy májusában, 2 hétvégi napon, 2×3 órában, a vegetáció állapota és a csoport időbeosztása függvényében előre egyeztetve.

Jelentkezési határidő: 2013. február 22. (amely egyben a 8.000,– Ft előleg befizetésének is határideje)
Részvételi díj: bruttó 19.000,– Ft/fő, teljes ellátással bruttó 38.400 Ft,–/fő
(A teljes ellátás tartalma és az ezzel kapcsolatos egyéb tudnivalók a jelentkezési lapon megtalálhatók.)

Jelentkezni írásban, a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap postai úton, faxon vagy e-mailen történő beküldésével lehet.

Clau névjegye

A Családomat éltető táplálék bio alapanyagokból való beszerzésének gondolata nagyjából egyidős a saját kiskert iránti igény megfogalmazásával. Valamikor 2005-2006 környékén született meg bennem az ötlet, amit hamarosan tett követett, egy "teszt" kertet kezdtünk gondozni. A saját tanya művelésének igényére várni kellett pár évet, de azt hamar követte az elhatározás is. Az elhatározást egyrészt a föld, a természeti környezet szeretetéből fakadó vágy és a mai, feleslegesen és kíméletlenül rohanó világ felett érzett bánatos értetlenség motiválta. Az ezekből formálódó belső értékrendet pedig csak úgy tudom hitelesen átadni a Gyermekeimnek ha valóban megtapasztalom és megtapasztaltatom velük is a világ általam fontosnak tartott értékeit. Ebből fakadóan pedig a tanyára költözés többé nem vágyálom, hanem belső szükséglet, ha úgy tetszik kényszer. Ezt a kényszert pedig a gazdasági környezet kiszámíthatatlansága, az emberek közötti bizalmi viszony és segítő szándék kihalása csak tovább erősíti.
közvetlen linka könyvjelzőbe.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>